Publicitat
Esports

Doble jornada crucial per a l’Atlètic a casa i per a l’Egara fora

La Federació ha sancionat d’ofici el davanter del Club Egara Lluís Mercadé amb 4 partits

L'Atlètic pot situar-se aquest cap de setmana líder de la competició masculina / LLUÍS CLOTET

Aquest cap de setmana es disputarà la primera de les tres dobles jornades previstes a les lligues de Divisió d’Honor de hockey. A la categoria masculina, Atlètic i Egara jugaran dos enfrontaments vitals per les seves aspiracions. El duel més interessant de la jornada es disputarà avui a les 11 hores al camp Josep Marquès entre el tercer (Atlètic) i el líder i vigent campió de lliga, el Club de Campo. Demà a les 12.30, el conjunt que prepara Xero Gasol s’enfrontarà a un altre conjunt madrileny, un Complutense que ocupa la sisena posició. Ambdós partits els oferirà en directe Teledeporte.

Els de Can Salas tenen el lideratge a l’abast en aquesta avantpenúltima i penúltima jornades de la primera volta. Acumulen 13 punts, només dos menys que un Club de Campo al qual prendran el primer lloc si el guanyen aquest matí. El defensa Ignasi Torras es perdrà els partits per una lesió al turmell i Arnau Pérez serà dubte, ja que rebre un cop de bola al turmell al camp del Sardinero.

Ben diferent és la situació del Club Egara, que visitarà aquest cap de setmana els camps del Jolaseta i el Tenis, dos desplaçaments que la temporada passada va perdre. Sumar els sis punts que hi ha en joc aquest cap de setmana és l’objectiu del conjunt que entrena Ramon Sala, que no podrà comptar amb el seu davanter Lluís Mercadé, que dijous va ser sancionat d’ofici pel Comitè de Competició de la Federació Espanyola amb quatre partits per haver donat un cop d’stick diumenge passat a un jugador del Polo a les acaballes del matx. El central Pep Novell serà baixa per lesió. Ha entrat a la convocatòria el jugador de l’Egara 1935 Eric Moliné.

Penúltim amb només dos punts, el Club Egara necessita imperiosament sumar avui a Getxo la seva primera victòria de la temporada. Els dos equips estan empatats a dos punts i es juguen la seva presència a la Copa del Rei que es disputarà del 12 al 14 de novembre al camp del Polo.

Lliga femenina
A la competició femenina, el CD Terrassa, avantpenúltim, no ho tindrà gens senzill per a puntuar aquest cap de setmana. Avui a les 10.30 hores, les de Ramon Rius rebran el líder, un Club de Campo que encara no ha perdut. I demà a les 12 jugaran al camp del tercer, el Taburiente. La davantera del FC Barcelona Clàudia Marín es perdrà els dos partits per lesió, mentre que Estel Petchamé i Lena Alonso no jugaran avui. El Club Egara, sisè amb un punt més que el Terrassa, visitarà avui el cuer, un Barça que encara no ha puntuat. Demà a les 12.30 rebrà el Complutense.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top