Publicitat
Esports

Dos equips egarencs cerquen lloc a la Copa

El Club Egara masculí i el CD Terrassa femení, encara pendents de la classificació

El Club Egara necessita puntuar a casa a la darrera jornada per classificar-se / LLUÍS CLOTET

Quan falta una sola jornada per tancar la primera volta de les lligues de Divisió d’Honor masculina i femenina, hi ha sis equips en cadascuna de les dues categories que tenen ja assegurada la seva presència a la Copa, que es desenvoluparà entre els dies 12 i 14 de novembre a les instal·lacions de l’RC Polo de Barcelona. Dels quatre conjunts terrassencs que competeixen enguany a la màxima categoria, dos estan classificats (Atlètic masculí i Egara femení) i els altres dos encara no. Tant el Club Egara masculí com el CD Terrassa femení s’ho hauran de jugar tot en la darrera jornada de la primera volta, que tindrà lloc una setmana abans de la Copa, el diumenge 7 de novembre.

Aquest cap de setmana, la competició s’atura, ja que els internacionals estan convocats a Ourense a les ordres del nou seleccionador, l’argentí Max Caldas.
A dia d’avui, els sis conjunts classificats per a la Copa del Rei són els següents: Polo, Atlètic, FC Barcelona, Club de Campo, Júnior i Tenis. Les dues places restants se les jugaran Complutense (7 punts), Club Egara (6), Sardinero (4) i Jolaseta (3). A la darrera jornada, els del Pla del Bon Aire, que van sumar diumenge a Santander la seva primera victòria, han de certificar la seva presència a la Copa del Rei. Ho tenen tot a favor, ja que reben el penúltim, el Sardinero, i en tenen prou amb un empat per ser matemàticament a la Copa. Això, sí, en el cas improbable que l’Egara perdés, es quedaria fora de la Copa.

El CD Terrassa, en clar perill
Molt més delicada és la situació del conjunt femení del CD Terrassa, que ni guanyant el derbi del diumenge 7 de novembre a Les Pedritxes davant del Club Egara s’hauria assegurat la classificació per a la Copa de la Reina. A banda de guanyar, les noies que entrena Ramon Rius necessitarien que la Real Sociedad no guanyés a casa davant del Taburiente canari. La Real i el CD Terrassa estan empatats a 6 punts i un dels dos es quedarà fora, però les basques li treuen cinc gols d’avantatge a les egarenques en el “goal average” general, que és el que preval ara per ara.

Els sis conjunts ja classificats per a la Copa de la Reina són: Club de Campo, Polo, Complutense, Taburiente, Júnior i Club Egara. Amb el cuer, FC Barcelona, ja sense opcions, tres conjunts lluitaran per l’única plaça que hi ha lliure: Sardinero (8 punts), Real Sociedad (6) i CD Terrassa (6).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top