Publicitat
Esports

El Terrassa FC vol trencar la mala ratxa

Els egarencs reben la visita del Tarazona amb el propòsit de retrobar-se amb la victòria

Sergi Serrano, en un entrenament amb Adri Lledó / Nebridi Aróztegui

Amb un punt en les tres darreres jornades, la situació del Terrassa FC a la lliga ha sofert una punxada considerable. De mirar a les primeres places de la classificació ha passat a situar-se a les portes de la zona de descens directe i l’equip pretén sortir com més aviat millor d’aquest pou en el qual ha caigut. La primera oportunitat la tindrà demà, a les 17.00 hores, contra el Tarazona al camp municipal de Ca n’Anglada. Els aragonesos estan empatats a punts amb els egarencs a la classificació i fora de casa no han guanyat cap partit.

“Venim de dos resultats dolents, hem entrat en una mala dinàmica i el que volem és sortir aviat”, diu el tècnic, Jordi López. “Fins ara semblava que érem molt bons i ara que som molt dolents. I ni una cosa ni l’altre. Des de dins hem de buscar un equilibri.”

El 3 a 0 encaixat al camp de l’Eivissa ha encès els llums d’alarma per l’amplitud del marcador. Però l’entrenador terrassista diu que el vestidor ha gestionat bé l’escenari emocional. “Em preocupava com ens podia afectar un resultat així. Però l’equip ha treballat molt bé aquesta setmana. La millor manera de fer front a aquest moment és obtenir un bon resultat.”

Aquesta serà la primera setmana aquesta temporada que els 21 jugadors de la plantilla estan disponibles. Ramón Marimón ja està a disposició del tècnic, encara que no se sap si ja entrarà en la convocatòria o s’esperarà que el seu estat físic sigui l’idoni. Jordi López no ha descartat que la darrera derrota comporti canvis a l’alineació. “El que no canviarem és la nostra idea de joc. Perquè és la manera que ens acostarà més a obtenir bons resultats.”

Centrats en el dia a dia
En aquest escenari, l’entrenador del Terrassa diu que “no és moment de mirar la classificació i traslladar a l’equip una pressió que no toca. Ja tindrem temps de mirar quin és el nostre sostre i els nostres objectius. Ara ens hem de centrar a veure cada partit com una final”.

El Tarazona presenta un balanç de tres empats i una derrota lluny del seu camp. I ha destacat per la seva capacitat defensiva, amb 7 gols en contra que el converteixen en el segon millor equip en aquesta faceta. Amb 7 gols a favor, per contra, té el segon pitjor índex ofensiu. “Més que el rival, el que em preocupa som nosaltres i com sortim d’aquesta mala dinàmica”, diu Jordi López.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC vol trencar la mala ratxa
To Top