Publicitat
Esports

L’Al-Sadd anuncia la marxa de Xavi

L’Al-Sadd ha anunciat la seva marxa al Barça, però el club blaugrana no ho ha oficial i nega un acord

Avui s’espera que el fitxatge de Xavi Hernández pel FC Barcelona sigui oficial. Però, de moment, l’operació continua sense tenir confirmació oficial per part de tots els agents implicats. Aquest divendres al migdia, l’Al-Saad, actual club de Xavi, anunciava un acord amb el Barça per la sortida del tècnic egarenc previ pagament de la clàusula de rescisió. Però el Barça no ha fet oficial el fitxatge ni sembla donar veracitat al comunicat del club de Qatar. En el seu comunicat, l’Al-Sadd parlava d’una col·laboració futura amb el FC Barcelona. Els representants de l’Al-Sadd desitgen sort al de Terrassa i afirmen que “sempre serà benvingut”. Asseguren que no s’han volgut interposar en el seu desig d’entrenar el FC Barcelona. Malgrat això, en el Barça es continua dient que no pagarà la clàusula de sortida i es manté a l’expectativa dels esdeveniments.

Xavi Hernández ha guanyat set títols com a entrenador de l’Al-Sadd. I la seva arribada al Barça es produirà amb el seu equip de confiança, format pel seu germà Òscar i Sergio Alegre, que són els seus auxiliars, i el preparador físic Iván Torres.

Una solució egarenca a la crisi del Barça

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top