Publicitat
Esports

El CD Terrassa està obligat a guanyar diumenge el derbi femení

Les de Ramon Rius han de sumar un punt més que la Real Sociedad si volen jugar la Copa de la Reina

CD Terrassa i Egara juguen demà / lluís clotet

Les Pedritxes acollirà demà a les 12.30 hores la darrera jornada de la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor femenina. Un CD Terrassa molt necessitat rebrà l’altre conjunt terrassenc de la categoria, el Club Egara. El principal objectiu de les amfitriones és classificar-se per a la Copa de la Reina que es disputarà la setmana vinent, entre el divendres 12 i el diumenge 14, a les instal·lacions de l’RC Polo de Barcelona. El sorteig tindrà lloc dimarts vinent a les 12 hores a Barcelona. El conjunt que prepara Ramon Rius no depèn d’ell per a classificar-se. És penúltim empatat a sis punts amb l’avant-penúltim, la Real Sociedad de San Sebastián. Les egarenques estan a expenses del que facin les basques a Bidebieta davant del Taburiente canari, quart classificat.

Ni guanyant el derbi s’assegurarien la vuitena plaça, la darrera que classifica per a la Copa. Per jugar la Copa, el CD Terrassa necessita sumar un punt més que la Real Sociedad en aquesta darrera jornada. Si tots dos equips acaben empatats a punts entrarà en joc el “goal-average” general, en el qual les guipuscoanes tenen cinc gols d’avantatge (-10 per -15 de les egarenques). Ramon Rius, tècnic del conjunt de Les Pedritxes, té a totes les seves jugadores disponibles. “Sabem que necessitem guanyar per a tenir opcions de classificar-nos per a la Copa. Vèncer ens permetria també per escalar posicions fins a la zona mitjana de la taula.

Els derbis són sempre partits especials. L’afrontem amb moltes ganes. Les noies estan molt motivades”, assenyala. Per la seva banda, el Club Egara que entrena Albert Massaguer, està ja classificat per la Copa. És sisè amb 10 punts. “El Terrassa està molt necessitat. Segur que serà un partit molt complicat”, diu el tècnic de l’Egara.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top