Publicitat
Esports

El Club Egara necessita puntuar diumenge a casa amb el Sardinero per a jugar la Copa

L’Atlètic tancarà la primera volta rebent aquest dissabte el FC Barcelona a Can Salas

Ramon Sala, tècnic del Club Egara, donant instruccions al seu equip / LLUÍS CLOTET

Aquest cap de setmana es disputarà la darrera jornada de la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor masculina de hockey, una competició que no tornarà fins d’aquí a quatre mesos, el dia 6 de març de l’any 2022. Ja hi ha set equips classificats per a disputar la Copa del Rei que se celebrarà la setmana vinent a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona: Polo, Atlètic, FC Barcelona, Club de Campo, Júnior, Tenis i Complutense. La vuitena posició en joc se la jugaran demà a les 12 hores en només 70 minuts al Pla del Bon Aire el Club Egara i el Sardinero de Santander.

Tot i la seva mala primera volta, els homes que entrena Ramon Sala en tenen prou amb empatar per a classificar-se per a la Copa del Rei, que se sortejarà dimarts a les 12 hores a Barcelona. L’únic resultat que deixaria els terrassencs fora de la Copa seria la derrota.

L’Egara, que va sumar la seva primera victòria la passada jornada al camp del Tenis, ocupa actualment la vuitena posició amb sis punts, seguit del Sardinero amb quatre. Els del Pla del Bon Aire afronten el matx de demà amb l’absència del seu davanter Lluís Mercadé, que complirà el tercer dels quatre partits amb què va ser sancionat.

Avui, Atlètic-Barça
Pel que fa a la part alta de la taula classificatòria, l’Atlètic Terrassa tancarà la primera volta avui a les 15 hores al camp Josep Marquès rebent l’equip revelació de la temporada, un FC Barcelona que té dos punts menys que els de Xero Gasol, però amb un partit pendent, el que disputarà diumenge al Pau Negre davant del Complutense. Polo (20 punts), Atlètic (19) i Barça (17) són els tres equips que aspiraran a ocupar les dues places de caps de sèrie a la Copa. Cal recordar que els dos equips que acabin essent caps de sèrie només es podran enfrontar en una hipotètica final, ja que aniran un per cada banda del quadre. Si guanya aquest dissabte, el conjunt de Xero Gasol s’assegurarà ser cap de sèrie a la Copa del Rei.

Els de Can Salas es troben en el seu millor moment de la temporada. Han guanyat de manera consecutiva els seus cinc darrers partits que han disputat i estan mostrant un excel·lent balanç anotador. Amb 27, són l’equip que més gols marca, per bé que n’han encaixat 14.

Xero Gasol té a tots els seus jugadors disponibles per al duel d’aquesta tarda amb un Barça que no ha perdut encara cap partit a la lliga. Igual que el Polo.

Dos entrenadors egarencs
El duel d’avui al camp Josep Marquès el dirigiran dos tècnics egarencs, ambdós formats a Can Salas. Es tracta de Xero Gasol (Atlètic) i Pol Garrido (FC Barcelona). L’enfrontament promet emocions fortes, ja que enfronta els dos equips actualment més en forma del hockey espanyol.

Dimarts a les 12 hores se sortejaran les Copes a l’Antiga Fàbrica Damm

Diumenge a primera hora de la tarda es coneixeran ja els noms dels dos equips que falten per a disputar les Copes del Rei i de la Reina. Polo, Atlètic, Barça, Club de Campo, Júnior, Tenis i Complutense estan classificats en categoria masculina. En fèmines, ja tenen plaça Club de Campo, Polo, Complutense, Taburiente, Júnior, Club Egara i Sardinero. El sorteig es durà a terme dimarts a les 12 hores a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top