Publicitat
Esports

Dani Olmo, rumb al Mundial de Qatar

El jugador egarenc ha estat decisiu en la victòria d’Espanya contra Suècia que li dóna el bitllet pel Mundial

Dani Olmo, en el partit contra Suècia / RFEF

El jugador terrassenc Dani Olmo ha tingut un paper decisiu aquest diumenge en la classificació de la selecció espanyola de futbol pel Mundial de Qatar 2022. Espanya ha guanyat Suècia a Sevilla per 1 a 0 en el darrer partit de la fase de classificació, resultat que ha donat el primer lloc del seu grup a Espanya i el bitllet pel Mundial.

Dani Olmo ha format part de l’equip inicial i ha estat substituït en el minut 88. L’egarenc ha signat un partit magnífic, amb una feina esplèndida tant en la banda esquerra com a la dreta. En la segona part ha estat el millor jugador de l’equip. En el tram final un extraordinari xut de Dani Olmo s’ha estavellat al travesser i el rebuig l’ha aprofitat Morata per fer el gol de la victòria.

El futbolista egarenc ha disputat el seu partit número 17 amb la selecció absoluta, xifra amb la qual iguala els partits d’Albert Luque com a segon jugador terrassenc amb més participacions amb l’equip absolut. Només Xavi Hernández els supera.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo, rumb al Mundial de Qatar
To Top