Publicitat
Esports

Els “shoot-outs” deixen el Club Egara sense medalla a la Copa del Rei

Després d’empatar a 3 amb un gol de Xavi Gispert, els “shoot-outs” han condemnat el Club Egara

Decepció al conjunt del Pla del Bon Aire / RFEH

En un partit molt equilibrat, Club Egara i Club de Campo, els perdedors de les semifinals de dissabte, ho han donat tot aquest diumenge al camp 3 del Polo. El matx ha acabat amb 3 a 3, però en una llarga tanda de “shoot-outs”, els madrilenys s’han imposat per 4 a 5 i s’han endut la medalla de bronze.

El partit, disputat aquest diumenge al camp 3, ha estat molt mogut. Àlex Gil ha aprofitat un penal-córner per obrir el marcador al minut 7. Tomás Terradas ha empatat als darrers segons del primer període. Ja al segon, Jose Basterra ha fet l’1 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.

Al minut 47, Gerard Clapés ha fet el 2-2 per als de Ramon Sala. Quedaven sis minuts quan Álvaro Iglesias ha fet el 2 a 3 pels madrilenys. I quan quedaven només dos minuts, Xavier Gispert ha establert el 3 a 3 definitiu. Els “shoot-outs” han acabat donant el bronze al Club de Campo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top