Publicitat
Esports

Jordi Ruiz es concentra amb la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes

L’aler egarenc juga aquesta temporada a les files del vigent campió d’Europa, l’RSB Thuringia Bulls alemany

Jordi Ruiz continua a la llista de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes

Aquesta setmana, la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes es troba concentrada a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Madrid. Entre els jugadors convocats hi ha l’aler terrassenc Jordi Ruiz, un habitual a les convocatòries de la selecció, que va jugar a un gran nivell als passats Jocs Paralímpics de Tòquio. Ruiz juga aquesta temporada a la lliga alemanya, a les files del vigent campió d’Europa, l’RSB Thuringia Bulls.

Es tracta de la primera concentració de la selecció amb el nou seleccionador, Abraham Carrión, que substitueix en el càrrec el català Òscar Trigo, actual entrenador de l’UNES FC Barcelona. El delegat de la selecció continua sent el terrassenc Raúl Elia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top