Publicitat
Esports

S’obren les inscripcions per a la Mitja Marató

El preu és de 25 euros per la Mitja Marató i de 15 per la Santi Centelles

El dia 23 de gener es disputarà una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, que torna al calendari esportiu després d’un any d’absència a causa de la pandèmia en el qual es va fer una edició virtual. Aquesta setmana s’han obert les inscripcions, que es podran fer fins al 19 de gener. Per a la prova de mitja marató, el preu de la inscripció és de 25 euros, mentre que per la cursa Santi Centelles, de 5 quilòmetres, serà de 15 euros. Les inscripcions es poden fer mitjançant la pàgina web de l’organització: mitjaterrassa.org

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
S’obren les inscripcions per a la Mitja Marató
To Top