Publicitat
Esports

Alberto Fernández, el “killer” del moment

El davanter del Terrassa FC ha marcat tres gols en les darreres tres jornades

Alberto Fernández celebra el gol que va marcar a Lleida / Juanme Medina - Terrassa FC

El gol ha canviat de nom en el Terrassa FC en les darreres jornades. Alberto Fernández, davanter mallorquí que va arribar aquesta temporada al club egarenc procedent del Poblense, s’ha convertit en el futbolista més destacat de l’equip en aquesta funció. Ha marcat en els tres darrers partits i els seus gols han valgut set punts per l’equip de Jordi López. Va anotar el seu primer gol de la temporada en el camp del Teruel, on el Terrassa va empatar a un. I després ha fet els gols que han servit per guanyar per la mínima a l’Ebro i al Lleida Esportiu.

“És la primera vegada que marco en tres partits seguits. I la veritat és que ho necessitava”, explica el golejador del conjunt egarenc. “El millor és que aquests tres gols han servit per sumar set punts, que tenen valor. Un davanter viu del gol i un moment així es valora molt.”

Feliç i amb la motxilla de la confiança plena, Alberto Fernández confia a perllongar la ratxa. No es conforma amb el que ha fet fins al moment. “Sé que és difícil marcar en quatre partits seguits. Però el meu objectiu és tornar-ho a fer. Els companys em fiquen pressió”, diu en to de broma davant un repte que accepta. De fet, el partit d’aquest diumenge contra l’Espanyol “B” està marcat en vermell a la seva agenda. Alberto va jugar dues temporades en el filial espanyolista i admet que “tinc moltes ganes” de marcar i de signar una bona actuació.

Ambiciós
El bon moment del Terrassa FC (10 punts en quatre jornades) ha disparat l’optimisme entre l’afició egarenca. En el vestidor, el missatge no canvia. Però el golejador del conjunt terrassista no li posa sostre al futur. “L’objectiu del club és la permanència. Però nosaltres ens proposem aspirar a més. Creiem que estem capacitats per disputar el “play-off” i fins i tot lluitar pel títol. Però amb els peus a terra i competint cada partit al dos-cents per cent.”

A l’hora d’explicar la millora de les darreres setmanes, explica que el 3 a 0 encaixat al camp de l’Eivissa va fer reflexionar el vestidor. “No havíem patit una derrota així en tota la temporada i ens va afectar. Vam parlar al vestidor i ens vam dir que havíem de fer un pas endavant perquè si no patiríem. En tot cas, ara tampoc podem pensar que som imbatibles. És indispensable mantenir la mateixa línia”.

Publicitat
Alberto Fernández, el “killer” del moment
To Top