Publicitat
Esports

El CN Terrassa juga a la piscina de l’EWP Zaragoza

Les egarenques recuperen el partit ajornat de la setena jornada

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa visita aquest dimecres, a les 18.30 hores, l’Escuela WP Zaragoza en partit de la setena jornada de la lliga Divisió d’Honor, que va ser ajornat per la participació de les egarenques a la primera fase de l’Eurolliga. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb 15 punts, mirarà d’encadenar la segona victòria consecutiva contra un rival que ocupa el desè lloc a la taula amb 5 punts.

El tècnic local encara el matx amb la recuperació d’Olga Domènech i Daniela Quinzada. La neerlandesa Nina Ten Broek viatjarà amb l’equip, però és dubte. L’entrenador egarenc afirma que, tot i que són punts que cal sumar, es tracta d’un desplaçament complicat. “És un equip que sempre ens ha posat les coses difícils com a local, que sempre ens ha plantat cara”, recorda. Quant a la càrrega de partits que acumula el CN Terrassa, Pérez confessa que, ara mateix, no hi ha gaire temps per al descans. “Enguany, la competició pràcticament no s’atura. L’estímul europeu, però, fa que les jugadores ho aguantin bé. A més, sempre és preferible competir de manera més o menys continua que només entrenar”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa juga a la piscina de l’EWP Zaragoza
To Top