Publicitat
Esports

La selecció espanyola de hockey s’enfronta divendres a Bèlgica

Si guanya aquest divendres lluitarà divendres per la cinquena posició a Bhubaneswar

La selecció espanyola sub-21 no serà present a les semifinals del Campionat del Món sub-21 que es disputaran aquest divendres a l’Odisha Stadium de la ciutat sud-africana de Bhubaneswar. El combinat que prepara Alejandro Siri, amb vuit terrassencs a les seves files, començaran a les 6 del matí la lluita per assolir la cinquena posició.

El seu primer obstacle serà Bèlgica, que va acabar primera del grup “A” després de batre per 5 a 1 a Sud-àfrica en el duel inaugural del torneig, empatar a un gol amb Malàisia i derrotar per 3 a 0 Xile. A quarts van caure per 0 a 1 davant dels amfitrions, l’Índia. A les 9 jugaran Països Baixos i Malàisia. Els guanyadors s’enfrontaran diumenge a les 9 pel cinquè lloc. Els perdedors lluitaran a les 6 per la setena plaça.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top