Publicitat
Esports

El Terrassa FC no troba la regularitat

El conjunt de Jordi López està ara més a prop del descens que de la zona de “play off”

Els jugadors del Terrassa FC confien en canviar la dinàmica / Nebrikdi Aróztegui

El mal moment que travessa el Terrassa FC confirma la irregularitat dels egarencs, que estan combinant moments esplèndids amb fases menys productives. I l’actual, amb un punt de nou possibles, ha allunyat l’equip de Jordi López dels primers llocs de la classificació. Ara es troba a quatre punts de la zona de promoció d’ascens i a vuit del lideratge. Les posicions de descens, en canvi, estan a tres punts de distància. El canvi d’escenari és notori, ja que fa tres jornades el Terrassa estava a quatre punts del primer classificat, empatat amb el primer equip de la zona de “play off” i a sis punts de distància de les places de descens.

Els resultats de les tres darreres setmanes contrasten amb la ratxa anterior de cinc jornades sense conèixer la derrota, període en el qual el Terrassa va sumar onze punts. Cap equip del grup va superar aquesta magnífica trajectòria que va fer que en el vestidor s’escoltessin veus que demanaven ser ambiciosos i pensar a lluitar per les primeres places.

El contrast ara és molt significatiu i aquest bagatge d’un punt en tres jornades és el segon pitjor del grup en aquest període de partits. Només el Tarazona, que ha encaixat tres victòries consecutives, presenta un balanç pitjor. Amb la mateixa puntuació que els egarencs es troben l’Ibiza i l’Egea. És per aquest motiu que el partit d’aquest diumenge contra la Peña Deportiva pren major rellevància per la necessitat dels locals de no tornar a fallar.

Ara el Terrassa sembla haver perdut bona part de les virtuts que el van convertir en un dels equips més en forma de la competició. En tres partits ha encaixat set gols i només n’ha marcat dos, en el partit contra l’Espanyol “B”. Ni a Cerdanyola ni a Formentera va poder batre la porteria contrària.

En tot cas, per poder superar el mal moment actual, el Terrassa necessitarà obtenir la seva primera victòria contra un rival balear aquesta temporada. En els tres partits anteriors contra equips de les illes, els egarencs han sortit derrotats: 3 a 0 als camps de Formentera i Ibiza i 0 a 1 a casa contra l’Andratx.

Per altra banda, el primer equip del Terrassa no haurà d’abandonar el Camp Olímpic, on utilitza els vestidors i altres dependències, fins a la pròxima setmana. Això li dona marge per traslladar-se a Ca n’Anglada fins després de l’aturada nadalenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC no troba la regularitat
To Top