Publicitat
Esports

El San Cristóbal tanca l’any guanyant 1-2 a Ascó

Àlex Poves i Sergi Martínez han anotat els dos gols parroquials

Óscar Sierra ha estat molt atent en defensa

Vuitena jornada consecutiva sense perdre per a un San Cristóbal que s’ha acomiadat aquest dissabte de l’any vencent per 1 a 2 al municipal d’Ascó tot i haver hagut de patir al team final. Un gol d’Àlex Poves al minut 24 i un altre de Sergi Martínez al 67 han estat suficients per sumar els tres punts al camp del penúltim classificat.

El conjunt que prepara Oliver Ballabriga acomiada el 2021 amb un balanç de 4 victòries i 4 empats en les vuit darreres jornades. Ha sumat 16 punts de 24 possibles i es troba cada vegada més a prop de les primeres posicions.

En una tarda molt freda, el duel d’aquesta penúltima jornada de la primera volta ha començat molt revolucionat, amb ocasions pel local Sardà i el visitant Álex Poves, un dels puntes més actius del matx.

Als sis minuts, el porter local Verdejo ha hagut d’intervenir a xut de Mario Domingo. Al quart d’hora, Marc Blanch ha estavellat al travesser una rematada dels tarragonims. Al 24, Tom Diawara s’ha escapat per l’esquerra i ha centrat per Poves, que ha rematat per sota les cames de Verdejo, que ha encaixat el 0 a 1. Tot i que l’Ascó ha dominat al darrer quart d’hora, els d’Oliver Ballabriga s’han sabut defensar amb ordre.

Ja a la segona meitat, el San Cristóbal ha sortit endollat, però al minut 55, una msla sortida del porter Arnau Riera ha permès Genís empatar el duel pels tarragonins.

Després d’uns minuts de desconcert, els parroquials s’han refet i han establert un 1 a 2 que resultaria ja definitiu. Era el minut 67 quan Sergi Martínez ha entrat a l’àrea per la dreta i el seu remat ha acabat entrant després de topar amb el pal. Dos minuts més tard, Riera ha salvat l’empat en un xut de Sardà. Abde ha pogut fer el tercer, però als terrassencs els ha tocat patir fins al final per salvar els tres punts.

Gairebé en temps de descompte, el local Albert Miravent ha estat expulsat pet aplaudir irònicament al col.legiat després d’haver vist una targeta groga. Tot i tenir un home de menys, els tarragonins ho han intentat fins al final. Quan ja s’exhaurien els cinc minuts d’afegit, Mario Domingo ha evitat l’empat neutralitzant una gran acció de Genís.

Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en homenatge a l’exsegon entrenador del San Cristóbal Salvador Bayona, que va morir divendres als 68 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top