Publicitat
Esports

El San Cristóbal juga al camp de l’Ascó

Els parroquials porten set partits seguits sense perdre

Un San Cristóbal en ratxa (set partits sense perdre) acomiadarà aquest dissabte (17 hores) l’any visitant el penúltim classificat del grup, un Ascó que ha guanyat només dos partits enguany, tot i que ve de batre la Pobla de Mafumet i d’empatar amb el Girona “B” a les darreres jornades del campionat. Els de Ca n’Anglada, per la seva banda, acumulen tres triomfs i quatre empats i ocupen la setena posició amb 23 punts, a cinc del líder, l’Olot. Malgrat l’empat a casa a la darrera jornada, els egarencs volen confirmar el seu bon moment de forma, abans de la petita aturada nadalenca. I és que a la Tercera Divisió, la Federació ha programat jornada de lliga el primer cap de setmana de l’any. Quasi tots els partits s’han avançat al 23 de desembre, però el San Cristóbal jugarà contra la Guineueta el dia 2 de gener a les cinc de la tarda al camp municipal de Ca n’Anglada.

El davanter Aarón és l’única baixa dels d’Oliver Ballabriga per jugar avui a les 17 hores contra un rival incòmode en el seu camp. “Tot i ser penúltim, l’Ascó té molt bons jugadors. Semblava estar enfonsat fins ara, però porta ja dues jornades puntuant i és un rival d’entitat. Però nosaltres hem de fer valer la nostra bona ratxa i acabar l’any sumant els tres punts”, diu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal juga al camp de l’Ascó
To Top