Publicitat
Esports

Onze egarencs a la primera llista de l’any de Max Caldas

Entre el 15 i el 27 de gener es disputaran sis partits internacionals a Cadis

El seleccionador espanyol de hockey, Max Caldas, ha elaborat una llista de 25 jugadors per començar la preparació de la Pro League. Entre els dies 15 i 27 de gener, els internacionals es concentraran a la ciutat gaditana de San Fernando, on disputaran diversos amistosos davant dels Països Baixos (dimarts 18 i diumenge 23), Anglaterra (dimecres 19 i dissabte 22) i França (dimarts 25 i dimecres 26).

La gran novetat de la llista és la incorporació dels germans Pau i Pepe Cunill, de l’Atlètic, així com del davanter Marc Escudé. Els vuit egarencs restants són: Marc Recasens i Xavi Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Marc Vizcaino (Atlètic);Oriol Salvador (Júnior); Marc Miralles (Polo); Jan Lara (Club An der Alster); Albert Beltrán (Klein Switserland).

D’altres jugadors locals, com el porter Albert Pérez, Jaume Torras i Marc Boltó seguiran entrenant-se amb els seus clubs, però estaran en dinàmica de selecció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top