Publicitat
Esports

Gerard Clapés i Edu de Ignacio-Simó, a la selecció espanyola de hockey sala

L’Europeu “B” de hockey sala es disputarà del 14 al 16 de gener a la ciutat portuguesa de Paredes

El jugador del CD Terrassa Edu de Ignacio-Simó és un dels integrants de la llista de Federico González / LLUÍS CLOTET

Dos terrassencs han estat convocats amb la selecció espanyola absoluta masculina de hockey sala per a la disputa del Campionat d’Europa de la categoria “B” que es disputarà a la ciutat portuguesa de Paredes entre el 14 i el 16 de gener. Es tracta de Gerard Clapés (Club Egara) i Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa). La llista que ha fet pública el seleccionador Federico González patirà dues baixes de darrera hora abans de viatjar a Portugal. La resta de preseleccionats són els següents: Adrián Rafí, Andreas Rafí, Pol Compta i Joan Martínez (FC Barcelona); Manuel Prol, David Álvarez-Villabol, Juan Muñoz, César Curiel i Nacho Cobos (Complutense); Enrique Zorita (Club de Campo); Oriol Bozal (Júnior); i Xurxo Cid (CH Barrocas).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top