Publicitat
Esports

Víctor Flores lidera la victòria del CN Terrassa

El jugador del conjunt egarenc ha anotat cinc gols en el 4 a 7 favorable als de Dídac Cobacho

Una imatge del partit disputat aquest dissabte a Tenerife / CN Echeyde

El CN Terrassa ha derrotat per 4 a 7 el Tenerife Echeyde, en partit de la lliga de Divisió d’Honor de waterpolo disputat aquest dissabte a la capital canària. Víctor Flores ha estat el jugador més destacat de l’encontre, després d’anotar cinc dels set gols del conjunt egarenc. Amb aquest marcador, el CN Terrassa es manté a la quarta posició i amb possibilitat d’assolir la tercera plaça. El conjunt dirigit per Dídac Cobacho ha superat les baixes de Rubén de Lera i Alberto Barroso per anotar-se un partit exigent que ha decidit amb un parcial de 0 a 4 en el segon parcial.

Els canaris s’han avançat en el marcador en el primer quart, gràcies a un gol marcat per Sebastian Susak. A tres segons del final d’aquest quart, Víctor Flores ha fet l’empat. En el segon període, el CN Terrassa ha signat els seus millors minuts, amb una defensa excel·lent i un atac molt efectiu. Fran Sánchez i Jordi Chico han anotat dos gols de sortida que han donat el primer avantatge al conjunt terrassenc. I Víctor Flores ha transformat dos gols més que han deixat un prometedor 1 a 5 al descans.

A l’inici del tercer període. Marc Salvador ha reduït les distàncies. Però Víctor Flores ha seguit amb el seu recital particular i ha afegit dos gols més al compte del CN Terrassa per situar el marcador en el 2 a 7. Els locals han reaccionat i han marcat dos gols (Sebastian Susak i Marin Borovcic) per mantenir oberta la porta de l’esperança de cara al darrer quart (4-7). Així i tot en el quart parcial el marcador no s’ha mogut i el CN Terrassa ha mantingut l’avantatge per aconseguir una victòria molt important de cara a les seves aspiracions al campionat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Víctor Flores lidera la victòria del CN Terrassa
To Top