Publicitat
Esports

Segona plaça de Carla Domínguez a Elgoibar

L’atleta egarenca va protagonitzar una gran cursa a la categoria sub-20

Carla Domínguez, a lesquerra, amb la guanyadora Mireya Arnedillo

L’atleta terrassenca Carla Domínguez, com a component de la selecció catalana, es va classificar en la segona posició de la categoria sub-20 en el Cros Internacional d’Elgoibar, un dels més prestigiosos del calendari internacional. Domínguez va signar una marca de 16’54” i només es va veure superada per Mireya Arnedillo, del Playas de Castellón, que va arribar en la primera posició de la prova amb un registre de 16’49”. L’anglesa Alice Garner va completar el podi a un segon de distància de Carla Domínguez. La prova va resultar espectacular pel gran nivell de les favorites i la lluita que van mantenir en un circuit enfangat a causa de la pluja.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Segona plaça de Carla Domínguez a Elgoibar
To Top