Publicitat
Esports

Gerard Clapés, únic terrassenc que disputarà l’Europeu “B” de hockey sala de Portugal

Edu de Ignacio-Simó ha estat un dels jugadors descartats

El seleccionador espanyol masculí de hockey sala, Federico González, ha fet pública la llista de 12 jugadors que representaran Espanya a l’Europeu “B” que se celebrarà entre divendres i diumenge a la ciutat portuguesa de Paredes, a l’est de Porto.

Els 12 internacionals convocats han viatjat aquest matí cap a terres portugueses. Debutarà divendres a les 11.15 hores davant de Croàcia. El jugador del Club Egara Gerard Clapés serà l’únic representant terrassenc de la convocatòria, ja que l’altre, Edu de Ignacio-Simó, ha quedat finalment descartat. La resta de convocats són els següents: Adrián Rafí, Joan Martínez, Andreas Rafí i Pol Compta (FC Barcelona); Manuel Prol, David Álvarez-Villabol, Juan Muñoz, César Curiel i Nacho Cobos (Complutense); Enrique Zorita (Club de Campo); i Xurxo Cid (Barrocas).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top