Publicitat
Esports

Pelegrín deixa el Terrassa FC i fitxa pel Manresa

El defensa central havia tingut poc protagonisme a la primera volta

El Terrassa FC ha anunciat aquest dimecres la baixa del defensa Antonio Pelegrín. Segons ha informat el club, ambues parts han arribat a un acord per rescindir el contracte després que el jugador demanés sortir del club per iniciar nous reptes professionals. Pelegrin acabarà la temporada en el Manresa de Tercera Divisió. Aquesta és la tercera baixa que es produeix en les darreres setmanes, després de les sortides de Salva Torreño, que va fitxar pel Manresa, i del centrecampista Manu González, cedit al Castelldefels.

Pelegrín va arribar al Terrassa la temporada 19-20 procedent del Vilafranca i era el tercer capità de la plantilla, però en aquest exercici havia perdut protagonisme. Malgrat que va començar el campionat com a titular en el centre de la defensa, posteriorment ha quedat relegat a un segon pla i només ha participat en 9 partits de lliga amb un total de 537 minuts. La passada temporada va ser el quart jugador de camp que més minuts va disputar amb la samarreta del Terrassa i va marcar el gol contra el Girona “B” que va acabar significant l’ascens a Segona Divisió RFEF. Va sumar 2.194 en 26 jornades de lliga. Durant la seva primera temporada, va ser el jugador de camp que més minuts va disputar: 2.122 (i un gol) a la lliga i, durant el play-off d’ascens a Segona Divisió, els 180 minuts que l’equip va jugar al Municipal de Badalona contra CE Europa i CE L’Hospitalet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Pelegrín deixa el Terrassa FC i fitxa pel Manresa
To Top