Publicitat
Esports

El Jabac recuperarà la temporada vinent el futbol femení

L’entitat ja havia disposat d’un equip juvenil femení

La Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa ha comunicat que a partir de la temporada vinent disposarà de diversos equips femenins de categories inferiors. La decisió obeeix a l’interès de diverses jugadores de la ciutat. El club treballa ja amb una coordinadora i té previst que a l’exercici 2022-2023 comencin a competir diversos equips de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. No és segur que es puguin cobrir totes les categories, però s’intentarà.

El Jabac ja havia tingut un equip femení, concretamet un juvenil, integrat per jugadores que havien militat al Matadepera. Després se’n van anar al Manu Lanzarote i algunes d’elles podrien tornaar ara.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top