Publicitat
Esports

Espanya venç 5-2 a Portugal i se situa segona, en zona d’ascens

La srlecció és en zona d’ascens i duumenge s’enfronta als dos últims, Turquia i Eslovàquia

En el quart partit del Campionat d’Europa “B” que acabarà diumenge a Paredes (Portugal), la selecció espanyola masculina de hockey sala ha donat un cop d’efecte i ha recuperat totes les seves opcions d’acabar entre els dos primers dels set equips participants i pujar a la màxima categoria del hockey sala continental.

La selecció espanyola s’ha imposat en el segon matx d’aquest dissabte al combinat amfitrió, Portugal. Ha guanyat per 5 gols a 2 i s’ha situat segon amb els mateixos 7 punts que el tercer, una Ucraïna amb la qual va debutar empatant i a la que li treu 6 gols en l'”average” general. Lidera el torneig Polònia amb 12 punts. Croàcia és quarta amb 6 punts, seguida de Portugal amb 4, Turquia amb 2 i Eslovàquia amb 1.

El calendari afavoreix ara clarament els homes que entrena Federico González, ja que diumenge jugarà contra els dos darrers classificats: Turquia a les 10.30 i Eslovàquia a les 15.30 hores. Cap dels dos rivals ha pogut vènver encara en els seus quatre partits.

Victòria treballada

En el duel d’aquest dissabte al vespre, dos gols de Manuel Prol (en un stroke) i del jugador terrassenc del Club Egara Gerard Clapés (el primer en quatre partits) han situat els espanyol en 2 a 0. Miguel Rodrigues ha retallat distàncies fins el 3-2 amb dues dianes als minuts 20 i 25. Però Espanya ha reaccionat i s’ha endut tres valiosíssims punts gràcies als tres gols de Pol Compta, Juan Muñoz i Manuel Prol, aquest últim de penal-córner als segons finals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top