Publicitat
Esports

El San Cristóbal – Granollers es jugarà el 2 de febrer

El partit va ser ajornat per casos de Covid en el conjunt del Vallès Oriental

El San Cristóbal ja va recuperar un dels partits ajornats la setmana anterior contra la Guineueta / Alberto Tallón

El partit de la Tercera Divisió entre el San Cristóbal i el Granollers, ajornat fa unes setmanes per casos de Covid en el conjunt del Vallès Oriental, es disputarà el dimecres 2 de febrer a les 20.30 hores. L’encontre es disputarà al camp municipal de Ca n’Anglada. El conjunt parroquial, cinquè a la taula classificatòria, podria fer un salt en el cas de sumar els tres punts davant d’un rival que lluita per sortir de la zona de perill. Per altra banda, l’encontre d’aquesta setmana contra L’Hospitalet es jugarà aquest diumenge a les 12.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal – Granollers es jugarà el 2 de febrer
To Top