Publicitat
Esports

Títol i ascens per a Espanya a l’Europeu femení “B” de hockey sala

La victòria pet 4 a 0 davant d’Irlanda ha resultat decisiva

Les internacionals espanyoles, campiones a Ourense

Fa un parell d’anys, les seleccions absolutes espanyoles de hockey sala van retornar a la competició europea. Ho van fer començant des de la categoria “C”. Ara, nois i noies han assolit ja la màxima categoria.

Els nois ho van fer a Paredes (Portugal) guanyant la competició. Les noies han repetit aquest diumenge la gesta al Pazo dos Deportes Paco Paz d’Ourense, a Galícia.

El combinat que prepara Mar Feito, amb les terrassenques Laura Bruguera (Complutense) i Estel Forte (CD Terrassa) a les seves files, han tancat el torneig golejant per 4 a 0 el cuer, Irlanda. S’han proclamat campiones a casa.

Els dos primers quarts han estat equilibrats i fins a dos minuts pel descans no han arribat els gols. Al minut 19, Rocío Ybarra ha obert el marcador de penal-córner i als darrers segons, Maider Altuna ha establert el 2 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans.

Als cinc minuts de la represa, un penal transformat per Ainoa Civera ha significat el 3 a 0. El darrer gol de la competició l’ha anotat l’egarenca Laura Bruguera al minut 27.

Espanya s’ha proclamat campiona amb 12 punts i un balanç de 4 victòries i 1 derrota. Ha pujat a la màxima categoria en companyia de Bèlgica (11 punts), que ha empatat a 3 amb Suïssa en aquesta jornada final. Polònia ha acabat tercera anb 10 punts i es manté, igual que Suïssa amb 5. Baixen a la categoria “C” Escòcia amb 4 punts i Irlanda amb zero.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top