Publicitat
Esports

Punt de mèrit per al San Cristóbal al Narcís Sala

Els parroquials han rendit a un gran nivell malgrat les baixes

Óscar Carrasco, a l'esquerra, en una acció del partit al Narcís Sala / UE Sant Andreu

El CP San Cristóbal ha obtingut un valuós punt aquest diumenge a l’estadi Narcís Sala contra el Sant Andreu, amb qui ha empatat a zero gols. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha rendit a un alt nivell malgrat les baixes amb les quals es desplaçava: Ricki, Amantini, Óscar Sierra i Abde. El tècnic parroquial s’ha vist obligat a fer variacions en  defensa, situant Óscar Carrasco com a central fent parella amb David López i desplaçant Max Llovera al lateral dret.

Després de la derrota de la setmana anterior contra l’Hospitalet, el San Cristóbal ha mostrat la seva millor cara davant un aspirant al “play off” d’ascens. Els parroquials han estat molt benm organitzats defensivament, controlant les zones de creació del seu rival i marcant el ritme de joc que més li convenia. A la primera part no s’han donat massa ocasions de gol. David Toro ha disposat de la millor per part egarenca, en el minut 24, amb un xut creuat que Mauro ha desviat en darrera instància. El Sant Andreu no s’ha sentit còmode en cap moment i Mulwero, en el minut 36, ha generat la situació de més perill en un xut que ha sortit fora per poc.

A la segona meitat el San Cristóbal ha mantingut la seva solidesa, amb molta feina en el centre del camp i una capacitat suficient per estar molts minuts en el terreny de joc del seu rival. En el minut 55, Tom no ha pogut conectar una rematada en condicions després d’una acció embolicada. El Sant Andreu ha respost en el minut 61 en una falta des de la frontal de l’àrea que Aparicio ha xutat fregant el travesser.

En el tram final del partit, Oliver Ballabriga ha intentat refrescar el seu atac amb l’entrada de Poves i Ashot en un clar missatge de les intencions del seu equip.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Punt de mèrit per al San Cristóbal al Narcís Sala
To Top