Publicitat
Esports

Espanya renuncia a disputar el Mundial sub-21 femení de Sud-àfrica

Maria Torrent, Hanna Badia, Júlia Strappato, Maria Gestí i Estel Forte es queden sense Mundial sub-21

Júlia Strapatto era una de les cinc egarenques preseleccionades

La Real Federación Española de Hockey ha anunciat aquest dilluns que no acudirà al proper Campionat del Món sub-21 femení, que se celebrarà a la ciutat sud-africana de Potchefstroom. Després d’haver patit un ajornament a causa de la Covid, aquest Mundial sub-21 se celebrarà finalment entre els dies 2 i 13 d’abril. El comunicat de la Federació assenyala: “Després de patir el seu ajornament el passat mes de desembre i després de la seva reubicació en el calendari per al mes d’abril, es va entrar en una profunda reflexió sobre allò més convenient de la participació de la nostra selecció nacional”. Assenyala el comunicat que a l’hora de prendre aquesta determinació s’han tingut en compte “tots els efectes que tindria sobre les jugadores i sobre la competició domèstica, un fet que ens ha dut a prendre aquesta decisió”.

Aquest Mundial hagués estat la primera competició oficial de la nova seleccionadora espanyola, la madrilenya Mar Feito, que va ser nomenada la setmana passada en substitució del barceloní Jordi Alastrue.

A la llista de jugadores preseleccionades per a aquest Mundial n’hi ha cinc de terrassenques. Es tracta de Maria Torrent i Hanna Badia (Atlètic); Júlia Strappato i Maria Gestí (Júnior); i Estel Forte (CD Terrassa). Tant elles com les seves companyes es quedaran sense poder disputar la màxima competició mundial sub-21.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top