Publicitat
Esports

Argentina, Xile i Canadà completen la llista d’equips pel Mundial femení de Terrassa

Definides les 16 seleccions que disputaran el Mundial de Terrassa i Amstelveen

La selecció argentina, celebrant el títol i la classificació per al Mundial

Després de la disputa de la Copa Panamericana que ha tingut com a seu la ciutat de Santiago de Xile, tres seleccions més s’han classificat pel Mundial femení de hockey que es disputarà a Terrassa (i a Amstelveen) els 17 primers dies del mes de juliol. Es tracta de l’Argentina, Xile i el Canadà. Les “Leonas” es van adjudicar el títol en batre a la final per 4 a 2 un combinat xilè que s’estrenarà en una competició d’aquestes característiques. En el duel per la medalla de bronze, les canadenques van batre per 1 a 0 els Estats Units, que s’han quedat sense Mundial.

Amb aquestes tres noves seleccions classificades, es coneixen ja les 16 que entraran en el sorteig que se celebrarà al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya el dijous 17 de febrer. Les dues places que quedaven per completar seran per Austràlia i Nova Zelanda. El torneig oceànic no s’ha pogut celebrar encara a causa de la Covid, però aquestes dues seleccions s’han classificat per rànking.

Així doncs, les 16 seleccions que entraran al bombo per definir els quatre grups de quatre equips seran les següents: Espanya, Països Baixos, Bèlgica, Anglaterra, Alemanya i Irlanda (Europa); Xina, Índia, Japó i Corea del Sud (Àsia); Argentina, Xile i Canadà (Amèrica); Sud-àfrica (Àfrica); Austràlia i Nova Zelanda (Oceania).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top