Publicitat
Esports

Espanya ja coneix un rival al Mundial femení

Argentina serà el cap de sèrie del grup de la selecció espanyola a Terrassa

Argentina ha guanyat el campionat panamericà

La Federació Internacional de Hockey ha anunciat la classificació automàtica d’Austràlia i Nova Zelanda per a la Copa del Món femenina que es disputarà a Terrassa i Amsterlveen de l’1 al 17 de julio. A causa de la impossibilitat de realitzar la Oceania Cup per la situació sanitària provocada per la Covid, aquestes dues seleccions seran les representants d’Oceania i completen les 16 seleccions que prendran part en el campionat. Les dues places oceàniques van automàticament a les dues millors seleccions pel ránking FIH del continent. El cap de setmana s’havien classificat, després de la disputa de la Copa Panamericana, les seleccions d’Argentina, Xile i Canadà. El sorteig del Mundial es farà el dia 17 de febrer a Terrassa.

Amb els 16 equips participants classificats, es coneixen els quatre caps de sèrie i, per tant, el grup en el qual competiran: en el grup “A” jugaran els Països Baixos, en el “B” Anglaterra, en el “C” —grup d’Espanya— Argentina i en el “D” Austràlia. Els grups “A” i “B” jugaran a la seu de Amstelveen, mentre que els equips del “C” i el “D” ho faran a Terrassa. Espanya, per tant, ja coneix un dels rivals que tindrà en el campionat i que serà la selecció argentina.
Els equips restants es dividiran en tres bombos en funció del seu ránking, per a garantir l’equilibri entre els grups.

Així doncs, els equips classificats són, per ránking: Països Baixos, Anglaterra, l’Argentina, Austràlia, Alemanya, Espanya, Bèlgica, Nova Zelanda, l’Índia, el Japó, Corea, Irlanda, la Xina, el Canadà, Sud-àfrica i Xile.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya ja coneix un rival al Mundial femení
To Top