Publicitat
Esports

El CN Terrassa s’obre les portes de la semifinal

El conjunt egarenc ha derrotat per 10 a 7 el Tenerife Echeyde en el seu debut a la Copa del Rei de waterpolo

Víctor Flores, a l'esquerra, amb el jugador del conjunt canari Albert Español / RFEN

El CN Terrassa s’ha classificat aquest divendres per disputar les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo, després de derrotar per 10 a 7 el Tenerife Echeyde a la piscina de Can Llong de Sabadell en els quarts de final del torneig. Els egarencs no han tingut un partit senzill contra un rival que ha venut cara la seva derrota i que ha anat per davant en el marcador durant bona part de la primera meitat. La qualitat dels egarencs s’ha acabat imposant per obtenir una victòria que els condueix a la segona ronda del torneig. El seu rival a la semifinal serà el CN Sabadell, que ha superat el Mediterrani per 15 a 6. El partit es disputarà el dissabte a les 14 hores. L’altre semifinal la disputaran el CN Barcelona i el Barceloneta.

El primer temps ha finalitzat amb un marcador d’empat a un gol. El conjunt egarenc ha estat poc resolutiu en atac, amb un ritme lent en la circulació de pilota i poca efectivitat davant la porteria contrària. Sebastian Susak ha avançat els canaris en el marcador amb un xut llunyà al minut 2’10”. El CN Terrassa ha hagut d’esperar fins al tram final d’aquest quart per anivellar el marcador. A 1’31” del final, Fran Sánchez ha culminat una bona circulació ofensiva del CN Terrassa per situar l’empat a un amb el qual ha finalitzat aquest període.

El segon quart ha tingut més ritme per part dels dos equips. El CN Terrassa ha passat per una fase complicada, ja que l’Echeyde ha pres un avantatge de dos gols liderat per Albert Español. Diego Mercado ha fet l’1 a 2 en el minut 2 i Adrià Magriñà ha ampliat la renda poc després.

El CN Terrassa s’imposa

Els egarencs han millorat a partir d’aquest punt, amb una major efectivitat en atac. Han signat un parcial de 3 a 0 que els ha donat el primer avantatge. Ricard Alarcón ha anotat dos gols excel·lents en dues rematades de lluny quasi consecutives. I Víctor Flores ha resolt amb encert una acció de superioritat numèrica per anotar el 4 a 3. Semblava que el partit entrava en una dinàmica més previsible, però a 34 segons del descans, Sebastian Susak ha marcat l’empat a quatre.

El tercer període ha estat definitiu en el desenvolupament del partit. El CN Terrassa ha començat amb un parcial de 2 a 0, amb gols de Víctor Flores en una rematada exterior i de Sergio Prieto en una acció de superioritat. El Tenerife Echeyde ha tornat a reduir distàncies amb un gol de l’exjugador del CN Terrassa Marc Salvador. Però Rubén de Lera ha tornat a posar dos gols amunt els egarencs amb un gol de penal. Els canaris no s’han rendit i Albert Español ha anotat el 7 a 6. A 38 segons del final del tercer quart, Alberto Barroso ha fet el 8 a 6.

Per acabar amb els possibles dubtes, l’equip de Dídac Cobacho ha signat un parcial de 2 a 0 en el quart parcial. Alberto Barroso ha fet el 9 a 6 al transformar un penal. A 36 segons del final del partit, Fran Sánchez ha ampliat la renda fins al 10 a 6. I a 4 segons de la conclusió, Sebastian Susak ha anotat el definitiu 10 a 7.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa s’obre les portes de la semifinal
To Top