Publicitat
Esports

La selecció masculina de hockey cau per 1 a 6 a la Pro League davant d’Anglaterra

Clara superioritat dels britànics en l’estrena de Max Caldas en partit oficial

Una acció del matx disputat aquest divendres a València / RFEH

Dura derrota per a la selecció espanyola masculina de hockey en l’estrena del seleccionador Max Caldas en partit oficial. Espanya ha caigut aquest divendres per 1 gol a 6 davant d’Anglaterra, sisena potència mundial. Els espanyols ocupen la novena posició del rànquing mundial.

El primer quart ha estat equilibrat, amb una aproximació per banda. Al segon període, els anglesos han començat a marcar distàncies. En la primera ocasió visitant d’aquest quart, Duncan Scott ha batut el porter Mario Garín. I quan faltaven tres minuts per arribar al descans, David Condon ha establert el 0 a 2.

Han intentat els de Max Caldas reaccionar al tercer acte, però els britànics han necessitat només cinc minuts per ampliar la seva renda a l’electrònic del camp valencià de Beteró. Un penal-córner transformat per Zachary Wallace ha significat el 0 a 3 al minut 34. En el següent atac, James Oates ha fet el 0 a 4. Al darrer període han caigut dos gols més dels anglesos. Condon ha repetit al minut 53 i al 57, David Goodfield ha establert el 0 a 6. Espanya, però, ha pogut anotar el gol de l’honor al penúltim minut del partit. La diana ha arribat en un penal-córner que ha llançat el jugador del Club de Campo Nacho Rodríguez i que ha acabat desviant un defensor.

En el partit de l’estrena, Max Caldas ha alineat el següent onze: Mario Garín, Jordi Bonastre, Joaquín Menini, Nacho Rodríguez, Álex Alonso, Pepe Cunill, Ricardo Sánchez, Quique González de Castejón, Marc Miralles, Álvaro Iglesias i Jose Basterra.  Han entrat a la llista sis dels set jugadors terrassencs. Han sortit des de la banqueta Xavi Gispert, Marc Escudé i Pau Cunill, així com Marc Reyné, Toni Sanz i Alejandro Dávila. El porter Adrián Rafí no ha disposat de minuts i s’han quedat fora de la llista de 18 el jugador del Club Egara Marc Recasens i Llorenç Piera.

Dissabte a les 13 hores, Espanya i Anglaterra disputaran el segon partit d’aquesta concentració a València.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top