Publicitat
Esports

Mínima derrota (0-1) d’Espanya contra els Països Baixos a la Pro League femenina

Dissabte a les 16.30 hores es tornaran a enfrontar

La selecció espanyola, en una pausa del matx / RFEH

La selecció espanyola femenina ha perdut aquest divendres per 0 a 1 a la primera jornada de l’FIH Pro League. En el duel celebrat a les instal·lacions valencianes de Beteró, el combinat que prepara Adrian Lock ha caigut per la mínima (0-1) després de fer un molt bon partit. Ambdues seleccions es tornaran a veure les cares aquest dissabte a les 16.30 hores, també a la capital valenciana.

Al primer quart, les neerlandeses han disposat d’un parell de penals-córner, per un de les espanyoles. La igualtat ha continuat al segon acte i s’ha arribat sense gols al descans.

Al tercer acte ha arribat l’únic gol del partit, obra de la neerlandesa Frédérique Matla. Ja al darrer quart, Espanya ha buscat l’empat davant la primera selecció del rànquing mundial, però els Països Baixos han mantingut el 0 a 1 fins al final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top