Publicitat
Esports

Rècord català sub-20 de 3.000 metres llisos de Carla Domínguez

L’atleta egarenca ha signat la segona millor marca espanyola de la història de la seva categoria

Carla Domínguez, en el centre, a la prova sabadellenca / Lluís Franco

L’atleta terrassenca Carla Domínguez aquest dimarts ha batut el rècord de Catalunya sub-20 dels 3.000 metres llisos en el transcurs del Miting Internacional de Catalunya en pista coberta disputat a Sabadell. Domínguez ha fet un temps de 9’16″24, a menys d’un segon del rècord estatal de Celia Antón. La seva és la segona millor marca espanyola de la història en categoria sub-20 en aquesta distància. L’egarenca ha finalitzat en la desena posició de la cursa. Aquesta era la seva primera prova de la temporada en pista coberta per a Carla Domínguez, després de les proves de cros. En aquesta especialitat es va proclamar campiona d’Espanya de la seva categoria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Rècord català sub-20 de 3.000 metres llisos de Carla Domínguez
To Top