Publicitat
Esports

Alberto Barroso, Jordi Chico, Álvaro Granados i Bernat Sanahuja jugaran el França-Espanya

El matx tindrà lloc el proper dimarts dia 15 de febrer a la ciutat francesa de Reims

El waterpolista del Barceloneta Álvaro Granados és un dels quatre jugadors locals convocats

Quatre waterpolistes locals han estat convocats amb la selecció espanyola per disputar el partit de la fase europea de la Lliga Mundial que enfrontarà les seleccions de França i Espanya. El matx tindrà lloc el proper dimarts dia 15 de febrer a la ciutat francesa de Reims. Per part del Club Natació Terrassa han estat cridats Alberto Barroso i Jordi Chico. També figuren a la llista de tretze jugadors que es llançaran a l’aigua dos internacionals terrassencs més. Es tracta d’Álvaro Granados (CN Atlètic Barceloneta) i Bernat Sanahuja (CN Sabadell). El Barceloneta és el conjunt que més jugadors aporta a aquesta llista amb un total de set. A banda de Granados hi ha Aguirre, Bustos, De Toro, Famera, Larumbe i Munárriz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top