Publicitat
Esports

El gol és l’assignatura pendent del Terrassa fora de casa

El conjunt egarenc no ha marcat cap gol en les quatre darreres sortides

Una jugada de Joel Priego en el partit disputat al camp de l’Andratx / Juanma Medina - Terrassa FC

La capacitat realitzadora del Terrassa FC continua sota mínims quan actua lluny del seu camp. Aquesta tendència es va confirmar novament aquest diumenge en el camp de l’Andratx, on els egarencs van sumar un bon punt després d’empatar a zero. Un marcador que aquesta temporada encara no s’havia produït en cap partit disputat pels egarencs. Ha estat el setè encontre en què el Terrassa no ha marcat cap gol lluny del seu camp. A casa només s’ha donat aquesta circumstància en una oportunitat, precisament a la primera volta contra l’Andratx.

Aquesta baixa capacitat de cara a gol situa el Terrassa com l’equip menys realitzador del campionat quan actua com a visitant. El conjunt de Jordi López només ha marcat 7 gols en els 13 desplaçaments que ha fet, amb el percentatge més pobre del seu grup. També el Badalona i l’Andratx han marcat 7 gols lluny del seu camp, però en menys partits. Actualment, el Terrassa ja encadena quatre sortides consecutives sense anotar cap gol.

A més dels 7 partits en què els egarencs s’han quedat sense marcar en els partits fora del seu camp, en altres cinc només han estat capaços de marcar un gol. En l’únic compromís que han millorat aquesta estadística ha estat en la seva sortida a Ejea de los Caballeros, on van guanyar per un resultat de 0 a 2. Cal recordar que el Terrassa només ha guanyat dos partits lluny de camp de Ca n’Anglada, un fet que s’explica en bona part per la seva manca de gol.

Dades de contrast

Però aquest fet contrasta amb el bon nivell ofensiu dels egarencs quan juguen amb l’escalf de la seva afició. A casa, l’equip dirigit per Jordi López ha marcat 22 gols en 11 compromisos, amb una mitjana de dos gols per partit. Només dos equips del grup presenten una millor estadística al respecte. El Cerdanyola és el més golejador a casa amb 25 gols en 11 partits. El CD Ibiza té una estadística de 24 gols en 12 encontres.

Pel que fa a l’estadística defensiva, l’escenari és invers. El Terrassa on falla en aquesta faceta és al seu camp. Com a local ha rebut un total de 14 gols en 11 encontres, fet que el converteix en l’equip més golejat com a local. Quan juga en qualitat de visitant, el rendiment dels egarencs millora. En 13 partits ha rebut un total de 17 gols, uns números que el situen com el desè del grup en aquest apartat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El gol és l’assignatura pendent del Terrassa fora de casa
To Top