Publicitat
Esports

Gran actuació del Cos Olímpic a l’Open de taekwondo d’Alcarràs

La localitat lleidetana va acollir la tercera edició de l’Open de tècnica i poomsae de taekwondo

El gimnàs terrassenc Cos Olímpic va tenir una gran actuació a la tercera edició de l’Open Vila d’Alcarràs de taekwondo en la modalitat de tècnica i poomsae. En la categoria de tècnica es van produir els següents resultats: En precadet, Hugo Cervelló es va penjar la medalla d’or. Entre els infantils, Robert Zaharia es va penjar l’or, Nicolás Sánchez i Marcos García la plata i Aina Kostelac el bronze. En la categoria precadet, l’or va ser per a Nick Valentín i Erik Vivancos. Aleix Kostelac i Carla Hidalgo van ser plata i Lucía Soler, Paula Barrio i Héctor Delgado bronze.

Pel que fa a la categoria cadet, Ana Belén González es va penjar la medalla d’or, igual que Adrià Marcer i Ilias El Kachkach. En sènior 1A, or per a Maria López, en màster 2C, or per a Salvador Álvarez.

Pel que fa al poomsae, Paula del Valle va ser bronze en cadets. En júnior, or per a Pedro Capdet i bronze per a Virginia Giménez. En sènior 1, or d’Estela Andrade i Arturo Buisán i bronze de Laia Lis. En sènior 2, or per a Ainhoa Delgado i Àlex Marín. En màster 1, or de Joaquín Heredia. En màster 2, plata de Francisco Sánchez i en màster 3, or de José Manuel Marín i plata de Fernando Bendala.

Pel que fa a la modalitat de parelles, els resultats del Cos Olímpic van ser els següents: En júnior, Virginia Gimenes i Pedro Capdet van ser bronze. En parella 1, or per a Estela Andrade i Arturo Buisán. En parella 2, oer d’Ainhoa Delgado i Álex Marín. En la modalitat de trio infantil, es van penjar la medalla d’or Lucía Sanz, Paula Barrio i Carla Hidalgo, mentre que en la modalitat de familia, José Manuel Marín i Àlex Marín es van penjar la medalla d’or

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top