Publicitat
Esports

Terrassa FC i Manu Lanzarote ja tenen rivals a la segona fase

Competiran a la fase de permanència en grups de quatre equips dels quals descendirà l’últim

El Terrassa FC femení es va quedar a les portes de la fase d'ascens / Terrassa FC

Un cop finalitzada la primera fase de la lliga femenina de Preferent de futbol, els dos representants locals disputaran la fase de permanència. S’han format quatre grups de quatre equips i l’últim classificat baixarà de categoria. El Terrassa FC, que es va quedar a un pas de disputar la fase d’ascens, competirà ara amb Viladecans, Atlètic Vilafranca i Júpiter. Pel que fa al Manu Lanzarote, tindrà com a oponents els equips de la FA l’Hospitalet, Girona i CE Sabadell.

El Terrassa FC va ser quart en el seu grup en la primera fase, perdent la possibilitat de jugar la fase d’ascens a la darrera jornada de la competició. El Manu Lanzarote va ocupar la sisena posició en el seu grup d’aquesta competició femenina de futbol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa FC i Manu Lanzarote ja tenen rivals a la segona fase
To Top