Publicitat
Esports

Set equips de la UAT, a la final catalana de relleus

Els títols es decidiran el pròxim cap de setmana a Tarragona

La Unió Atlètica Terrassa ha situat set equips a la final del Campionat de Catalunya de relleus de promoció, que es disputarà el pròxim cap de setmana a l’estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona. La jornada de classificació es va disputar a Lleida amb la participació de més de mil atletes. La UA Terrassa va presentar un total de 63 atletes distribuïts en 25 equips de les diferents categories.

Cal destacar la categoria sub-16, on el 4×100 masculí, format per Hugo Hernandez, Marc Enrique, Isaac Millo i Marc Ramos, assolia el bitllet a la jornada final amb un temps de 45”22,la millor marca de tots els equips participants. També en un 4×300 ple d’integrants del mateix equip, amb l’únic canvi de Mateo Mantecón entrant en el lloc del Marc Enrique, assolia la qualificació aquest cop amb la segona millor marca.

El 4×100 femení en la mateixa categoria, va assolir el bitllet per a la final amb un equip format per Paula Garcia, Neret Meya, Iris Pallares i Jessica Viñas. En categoria sub-14, un potent equip masculí aconseguia passar els dos relleus a la final, en un 4×80 format per Toni López, Tiago López, Noah Lorca i Guim Turro i un 4×200 amb Bru Flores entrant al lloc de Toni López. Premi també per a la categoria sub-12, amb l’equip femení del 4×60 (Hada Hernández, Leyre Hernandez, Lidia Igbinosa i Laia Morera) aconseguint un bitllet per a la final. Finalment, classificació també pels més petits, els sub-10, aconseguint una plaça per a la gran final del 4×60 en un equip format per Eric Baños, Nil Bascunyana, Pol Mulinari i Luar Solbas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Set equips de la UAT, a la final catalana de relleus
To Top