Publicitat
Esports

Rècord espanyol de Carla Domínguez en els 5 quilòmetres

Ha batut la marca espanyola en les categories sub-20 i sub-23

L'atleta egarenca, durant la prova a Màlaga @vsmphotoevents

L’atleta egarenca Carla Domínguez ha batut la seva pròpia plusmarca espanyola de 5 quilòmetres en ruta en córrer en 15’47 ” en el META:Time:Trials by ASICS disputat a Màlaga aquest diumenge. Domínguez ha millorat en quatre segons el seu anterior rècord nacional aconseguit el passat 31 de desembre en la Cursa dels Nassos, quan va córrer en 15’51”.

En l’esdeveniment de la marca nipona s’han disputat tres distàncies sobre un circuit de gairebé 2,5 quilòmetres: mitja marató, 10 quilòmetres i 5 quilòmetres. La vencedora femenina en aquesta última carrera ha estat la britànica Eilish McColgand, que s’ha quedat prop del rècord d’Europa, amb 14.45. Carla Domínguez ha finalitzat sisena.

Es tracta de la tercera vegada que Carla aconsegueix una millor marca espanyola de la història, totes elles simultaneamente en categories Sub-20 i Sub-23, després d’aconseguir-ho l’any passat també a la província de Màlaga, en l’II Desafiament Nerja, en la distància de 2000 metres amb 5.56.63, i l’obtinguda el passat dia de cap d’any a Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Rècord espanyol de Carla Domínguez en els 5 quilòmetres
To Top