Publicitat
Esports

Elvira Porqueres i Carlos Reboll, guanyadors del Ral·li de Motos Històriques

La prova de la regularitat del 44è Ral·li de Motos Històriques de Terrassa va aplegar 59 pilots, que van recórrer un total 75 quilòmetres per les carreteres del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac

Les màquines, sortint del parc tancat de Can Salas

Un total de 59 pilots van prendre part en la quaranta-quatrena edició del Ral·li de Motos Històriques de Terrassa que organitza l’escuderia MATHC de l’Atlètic. Els participants van cobrir un recorregut de 75 quilòmetres pels bells paratges del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac, amb sortida a Can Salas i arribada a Matadepera. Els aficionats van poder gaudir de la bellesa de peces de museu en moviment. Totes van competir en la tradicional prova de la regularitat durant 34 quilòmetres. Els guanyadors van ser Elvira Porqueres (categoria de preguerra), amb una BSA 250 de l’any 1928 i Carlos Reboll (categoria de postguerra), amb una Norton Comando del 1975.

Hi va haver quatre reconeixements més. El de la moto més antiga se’l va endur Josep Maria Piera, amb una Harley Davidson de l’any 1923. El premi a la màquina més ben restaurada de preguerra va ser per a Isidre Porqueres per la seva Moto Guzzi 500 del 1935. El premi a la restauració en la categoria de clàssiques se’l va endur Francisco Uroz amb una Montesa Impala amb “side” de l’any 1985. La millor participant femenina va ser Elvira Porqueres, que es va imposar també a la general absoluta de preguerra.

La prova degana del calendari nacional va transcórrer entre els termes municipals de Terrassa, Matadepera, Mura, Talamanca, Navarcles i Monistrol de Calders. La mitjana disposada enguany per l’organització va ser de 38 quilòmetres per hora. Per tal de comprovar exactament la mitjana establerta, els organitzadors van disposar d’un equip de cronometratge per GPS.

Després de travessar el centre de Matadepera, les motocicletes van enfilar, en una dura pujada, fins al Coll d’Estenalles. Després de superar aquest desnivell van arribar tota una sèrie de corbes tancades a dreta i esquerra que van posar a prova les capacitats de conducció dels pilots i també la mecànica de les motos. A les 9.45 es va arribar a Navarcles, on va acabar el tram de regularitat. Van tornar per Monistrol de Calders, Mura i Matadepera, on hi va haver un refrigeri i es van entregar els diferents guardons.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top