Publicitat
Esports

Geena Stephens fa la millor marca espanyola de 400 tanques

L’atleta egarenca ha signat un extraordinari temps de 58″97

La corredora egarenca ha començat la temporada a l'aire lliure de forma immillorable / Alberto Tallón

L’atleta terrassenca del FC Barcelona Geena Stephens, ha obtingut aquest dissabte la millor marca espanyola de l’any en la prova dels 400 metres tanquesStephens ha fet aquest registre en el Campionat d’Espanya de clubs de Divisió d’Honor, en la jornada que el seu equip ha disputat a l’estadi del Congost de Manresa. L’egarenca ha signat un extraordinari temps de 58″97 que li ha permès guanyar la prova per davant de Paola Sarabia (1’03”48) i de Martina Zunino (1’03”93). Fins ara, la seva millor marca personal en la distància era d’1’00”73. Aquest registre, en l’inici de la temporada a l’aire lliure, és un indicador de les bones perspectives de la tanquista egarenca en aquest exercici.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Geena Stephens fa la millor marca espanyola de 400 tanques
To Top