Publicitat
Esports

Doble podi egarenc a la Cursa Mou-te

Anna Cos va ser la guanyadora de la prova femenina

El podi femení amb Carme Ballesteros en el centre i Anna Cos, a la dreta

Dues atletes terrassenques van pujar al podi en la categoria femenina en la cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple que es va disputar al Circuit de Catalunya. La jornada solidària va comptar amb la participació de 2.100 persones. En la cursa femenina de 10 quilòmetres, la guanyadora va ser Carme Ballesteros, amb una marca de 41’06”. També va pujar al podi com a tercera classificada l’egarenca Anna Cos, que va fer un registre de 42’57”. Dels inscrits, 1.635 persones van assistir de forma presencial i 465 ho van fer de forma virtual. La iniciativa pretén conscienciar a la població sobre una malaltia neurològica autoimmune que afecta actualment 9.000 persones a Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Doble podi egarenc a la Cursa Mou-te
To Top