Publicitat
Esports

Espanya cau per 1 a 4 contra Pakistan a Sant Cugat

Ambdues eleccions tornen a enfrontar-se dimecres a les 12.30 hores a Sant Cugat

La selecció espanyola prepara el seu retorn a la Pro League

La selecció espanyola absoluta masculina de hockey ha perdut per 1 gol a 4 en el partit amistós que l’ha enfrontat aquest dimarts al camp del Júnior, a Sant Cugat. Ambdues seleccions es tornaran a enfrontar dimecres a les 12.30 hores. Espanya prepara el seu retorn a la Pro League, que es produirà el cap de setmana del 14 i 15 de maig.

Els asiàtics han dominat més durant els dos primers quarts, mentre que els espanyols han estat millor a la represa. El primer quart ha acabat amb 0 a 2 per a Pakistan, que ha marcat un tercer gol al segon període i el 0 a 4 al tercer. Quan faltaven pocs minuts per al final, el terrassenc Albert Beltrán ha fet el gol de l’honor per als de Max Caldas.

Per a aquests dos partits, el seleccionador espanyol, Max Caldas, ha convocat un total de 19 jugadors, deixant fora els internacionals dels quatre equips que disputaran aquest cap de setmana a Madrid la “final-four”: Atlètic, Club Egara, Club de Campo i RC Polo.

Els cinc terrassencs que formen part d’aquesta convocatòria són: Marc Boltó (FHC), Albert Beltrán (Rotterdam), Joan Tarrés (Herakles), Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa), i Pau Masip (Júnior).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top