Publicitat
Esports

Els “shoot-outs” fan campió el Complutense

El Júnior del terrassenc Marcel Malgosa va caure eliminat dissabte davant del Club de Campo en caure per 4 a 0 en semifinals, mentre que el Polo va caure per “shoot-outs” contra el Sanse Complutense

El Complutense, amb l'egarenca Laura Bruguera a les seves files, ha estat el campió / RFEHlliga / RFEH

Igual que passarà a la competició masculina (PoloAtlètic a les 15 hores), els dos primers classificats de la fase regular s’han enfrontat aquest diumenge a la gran final de la lliga femenina de la Divisió d’Honor de hockey. I hi ha hagut sorpresa. La final no ha tingut presència catalana, ja que Júnior i Polo van caure dissabte a les semifinals. Però la terrassenca Laura Bruguera ha aixecat el seu primer títol de lliga.

Gran sorpresa a la final disputada a les insta·lacions del Club de Campo Villa de Madrid. La final ha estat un derbi madrileny en el qual el Club de Campo que entrena Edu Aguilar ha empatat a dos gols amb el Sanse Complutense de Jorge Donoso, però a la tanda de “shoot-outs”, el Sanse Complutense s’ha imposat per 3 a 1. Les de San Sebastián de los Reyes han assolit el seu tercer títol de lliga de tota la seva història.

La final ha suposat la retirada de la capitana del Club de Campo Rocío Gutiérrez, de 36 anys. Se’n va amb 151 partits internacionals amb la selecció espanyola. La defensora gaditana havia militat, fa anys, al Club Egara.

El Sanse Complutense on milita la terrassenca Laura Bruguera, que ha anotat un dels tres “shoot-outs” decisius, ha donat la sorpresa. S’ha posat per davant en el marcador gràcies a un gol de l’argentina Pilar Campoy al minut 14 en una acció en la qual María López ha introduit la bola a la seva pròpia porteria.

Al segon quart, una gran internada de Blanca Pérez per la dreta ha suposat l’empat del Club de Campo, que s’ha beneficiat d’un involuntari cop de taló de la portera María Tello, que ha substituït en aquesta final a la lesionada Mari Ángeles Ruiz. I abans d’arribar al descans, una bola desviada per Lucía Abajo ha suposat el 2 a 1.

Laura Bruguera, decisiva

A la represa, el Complutense ha continuat buscant l’empat i ho ha aconsseguit. Les amfitriones no s’han sentit gens còmodes, mentre que el Complutense no ha donat el seu braç a tòrcer en cap moment. El tercer període ha acabat amb el 2 a 1 per a les d’Edu Aguilar,

Al darrer temps, el Club de Campo ha perdonat el setè i el vuitè penals-córner consecutius, mentre que el Complutense, que ha estat dins del partit fins al final, ha llançat, també vuit penals. I precisament en el vuitè, Pilar Campoy (exjugadora del Club de Campo) ha tornat a marcar i ha empatat a dos per al Complutense, encaminant el partit cap als “shoot-outs”.

A la tanda de “shootouts“, el Complutense s’ha endut el títol. Igual que fa sis anys, el 2016 en aquest mateix camp i també davant del Club de Campo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top