Publicitat
Esports

La selecció espanyola femenina estrena la gespa de l’Estadi Olímpic

Les internacionals han estrenat aquest dilluns la gespa de l’Estadi Olímpic

Presa de contacte de les internacionals amb la gespa de l'Estadi / ALBERTO TALLÓN

Dilluns, la selecció espanyola femenina de hockey ha tingut la seva primera presa de contacte amb la gespa artificial de l’Estadi Olímpic, que acollirà els disset primers dies de juliol la Copa del Món femenina que organitzen conjuntament les ciutats de Terrassa i Amstelveen.

Adrian Lock ha convocat 25 jugadores fins divendres a l’Hotel Don Cándido de Terrassa. Es realitzaran entrenaments diaris sobre la gespa d’un Estadi Olímpic que no està encara acabat, però ja es pot utilitzar per entrenar. Hi haurà sessions dobles entre dimarts i dijous. Divendres a la tarda, la selecció viatjarà a València, on disputarà dissabte i diumenge a les 13 hores dos partits de l’FIH Pro League davant de l’Argentina, un rival que Espanya es trobarà a la primera fase del Mundial.

El mateix diumenge dia 15, la selecció tornarà a Terrassa, on s’entrenarà durant tota la setmana vinent abans de viatjar a Anvers, on jugarà dos duels més de la Pro League contra Bèlgica, divendres i dissabte. El cap de setmana del 28 i el 29 de maig, Espanya jugarà contra Anglaterra a Londres.

El dissabte 4 i el diumenge 5 de juny, el combinat de Lock estrenarà oficialment l’Estadi Olímpic amb dos partits de la Pro League davant de la Xina. Els duels es jugaran a les 21.30 hores, l’horari en el qual la selecció disputarà els seus partits durant el Mundial.

Adrian Lock treballarà durant diverses setmanes amb aquest grup de 25 jugadores, cinc de les quals són terrassenques: Georgina Oliva, Júlia Strappato, Marta Segú, Clara Ycart i Clara Badia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top