Publicitat
Esports

Mika Mármol, convocat amb el primer equip del Barça

Podria disposar de minuts diumenge al camp del Getafe

Mika Mármol, defensor del FC Barcelona

El futbolista terrassenc Mika Mármol ha estat convocat per Xavi Hernández per jugar diumenge a les 19.30 hores al camp del Getafe amb el primer equip del FC Barcelona en el partit corresponent a la penúltima jornada del campionat de lliga, en la qual els blaugrana han de puntuar per certificar una segona posició que els garantirà disputar la Supercopa d’Espanya. Les baixes en defensa han dut el tècnic terrassenc a convocar Mármol, que pot actuar en les posicions de central i de lateral esquerre.

El futbolista terrassenc Mika Mármol ha participat ja en d’altres convocatòries amb la primera plantilla del Barça. Va debutar en un partit amistós contra el Boca Juniors disputat a l’Aràbia Saudita. Mika Mármol actua en el Barça “B” on és un dels jugadors indiscutibles del tècnic, Sergi Barjuan.

Mármol va començar a jugar en el prebenjamí del FC Barcelona. Però el club va prescindir d’ell quan era benjamí. Es va incorporar al Jabac i en edat aleví va fitxar per la Damm. Després del primer any de cadet al club barceloní, va tornar al Jabac on va signar una gran temporada. I el Barça va tornar a trucar a la seva porta per incorporar-lo al juvenil “B”. En el Barça ha seguit una gran progressió, primer en el juvenil i més tard en el Barça “B”. S’ha convertit en una de les principals promeses de la pedrera blaugrana i equips de primera línia s’han interessat en el seu fitxatge. Pot jugar tant en el lateral esquerrà de la defensa com en el centre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top