Publicitat
Esports

Dos podis per a l’Atlètic en el Campionat d’Espanya cadet

Les noies van acabar segones i els nois tercers

Els cadets de l'Atlètic, al camp del Júnior

Les instal·lacions del Júnior a Sant Cugat del Vallès van acollir la divuitena edició dels Campionats d’Espanya cadets. L’Atlètic Terrassa va pujar al podi tant en la categoria femenina com en la masculina. El conjunt femení, entrenat per Xavier Torrent, va perdre per 2 a 0 la final contra les amfitriones del Júnior. Dos gols de penal-córner de Franca Ferraro van donar el títol a les de Sant Cugat. La medalla de bronze va ser per al Polo, que va batre el Club Egara per 1 a 0 en el duel per al tercer i quart lloc. A les semifinals, el Júnior va derrotar l’Egara per 2 a 1, mentre que l’Atlètic es va imposar per 3 a 2 als “shoot-outs” al Polo després d’empatar a dos gols. Laura Rovira, de l’Atlètic, va ser escollida com la millor portera de la competició.

Els nois, tercers

En la categoria masculina també es va imposar el Júnior, en aquest cas per 3 a 2 als “shoot-outs” davant d’un Polo amb el qual havia empatat a dos gols a la final. L’Atlètic es va penjar la medalla de bronze en batre per 2 a 0, també als “shoot-outs” a l’RC Jolaseta basc en un duel que va acabar també amb empat a dos gols. Els de Can Salas, entrenats per Xavier Domènech, van quedar-se fora de la final en caure per 3 a 2 a semifinals amb el Polo. El Club Egara va finalitzar sisè en la categoria masculina en empatar a un gol amb el Club de Campo i ser derrotat per 1 a 2 als “shoot-outs”. Pel que fa als guardons individuals, Joan Francesc Fernández es va endur el trofeu de màxim golejador, ex aequo amb Àlex Duran, del Júnior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top