Publicitat
Esports

L’internacional egarenc Pau Cunill, lesionat

El seu germà, Pepe Cunill, es perdrà el que queda de Pro League per un trencament fibril·lar a la mateixa cama dreta

Pau Cunill, al centre, en un matx de la Pro League d'enguany

El defensor de l’Atlètic Pau Cunill no va poder participar el cap de setmana a València amb la selecció espanyola en els dos partits de la Pro League davant de l’Argentina. En la sessió preparatòria de dijous al vespre, el jugador terrassenc va patir unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta que li van impedir jugar. El jugador està pendent que l’examini el doctor Gil Rodas a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. “No crec que la lesió sigui important, però caldrà esperar a veure els resultats”, ha assenyalat.

Pau Cunill no podrà participar en cap dels quatre partits que disputarà aquesta setmana el combinat que prepara Max Caldas: dimarts i dimecres a València contra la França de Fred Soyez i divendres i dissabte a Anvers contra Bèlgica.

El jugador està convençut que podrà tornar el cap de setmana del 4 i el 5 de juny en els partits que Espanya disputarà contra Sud-àfrica a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Serà la primera vegada que el combinat espanyol trepitjarà la gespa que acollirà el Mundial femení de hockey els primers 17 dies de juliol. Espanya tancarà la seva participació a l’FIH Pro League els dies 25 i 26 de juny a la ciutat neerlandesa de Den Bosch contra els Països Baixos.

Pepe Cunill es queda sense Pro League

Per la seva banda, el seu germà, el migcampista Pepe Cunill, que es va lesionar a la semifinal de la “final-four” de Madrid davant del Club Egara fa 10 dies, pateix un trencament fibril·lar també als isquiotibials de la cama dreta. El també jugador de l’Atlètic es va perdre bona part de la temporada passada per una lesió a la cama esquerra. Es preveu que s’estigui un mes i mig de baixa, per la qual cosa no podrà participar en cap dels vuit partits que els de Max Caldas disputaran entre maig i juny.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top