Publicitat
Esports

La selecció femenina s’imposa 1-2 Bèlgica amb un golàs de Gigi Oliva

Ambdues seleccions es tornaran a enfrontar dissabte a les 18 hores, també a Anvers

Patricia Álvarez, a la dreta, pressionada per la belga Tiphaine Duquesne / RFEH

En el primer partit de la segona volta de l’FIH Pro League femenina, la selecció espanyola va imposar-se ahir per 1 gol a 2 davant de Bèlgica a Anvers. El seleccionador espanyol, Adrian Lock, va alinear quatre de les cinc jugadores convocades: Clara Ycart, Georgina Oliva, Clara Badia i Marta Segú. Es va quedar sense participar Júlia Strappato.

El conjunt belga va començar molt fort i als quatre minuts de joc va transformar en gol el primer penal-córner de què va disposar. El va executar Ambre Ballenghien, que va batre la portera espanyola Ana Calvo. La situació, però, va canviar als dos darrers períodes. Al minut 42, Laura Barrios va empatar el partit en aprofitar una bola morta dins de l’àrea després d’una centrada.

Les espanyoles van continuar pressionant el conjunt belga i al minut 52 va arribar el millor gol de la tarda, obra de la terrassenca Georgina Oliva. La capitana va agafar la bola, se’n va anar driblant i va rematar ras i creuat per batre la portera local Elena Sotgiu i establir un 1 a 2 que va ser ja definitiu.

Gràcies a aquest triomf, Espanya s’ha situat cinquena, amb 9 punts en 9 partits, superant angleses i belgues a la classificació. Dissabte a les 18 hores, ambdues seleccions es tornaran a veure les cares a Anvers.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top